Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Fingers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine, melted
Eggs, large, beaten
1 1/2 Tassemilk
1/4 TeelöffelCayenne (opt)
24 x ca. 30 gParmesan
die Zubereitung:

Combine Eggs, Milk, and Cayenne (opt.) in a bowl. Melt Margarine in another bowl and reserve.

Dip one slice of bread in egg mixture and place between two slices of dry bread. May freeze at this point.

If frozen, thaw for 15 minutes. Slice into 4 fingers. Dip melted margarine and then bread Top Only in Parmesan. Lay on lined baking sheet and repeat. Bake at 350@F. for 10 minutes till crispy.


Anmerkungen zum Rezept:
keine