Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts and Rice Supreme
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 ounces lon grain and wild rice
1 1/2 TasseBorden cottage cheese
1 1/2 Teelöffelflour
Whole chicken breasts; split, boned and skinned
 salt
 pepper
egg beaten
1/4 TasseC water
1 Tassebread crumbs fine, dried
1 DoseCondensed cream of mushroom soup
1/2 Tassemilk
1/4 Tassepimentos chopped
 mushrooms sliced
die Zubereitung:

Prepare rice as package directs using 2 cups water. Combine cheese and flour; stir into rice. Spread evenly into 11x7" baking dish. Season chicken with salt and pepper. In shallow dish, combine egg and water. Dip chicken in egg mixture; roll in crumbs. In large skillet, melt butter; cook until golden. Preheat oven to 350 degrees. Arrange chicken on rice; bake 35 to 40 minutes or until bubbly. In small saucepan, combine soup, milk and pimientos; heat stirring until smooth. Serve with chicken; garnish with mushrooms. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine