Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Mustard-Chile Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken breasts, boneless,
 And skinned (4 pieces from
Chickens)
1 Esslöffelbutter
1 EsslöffelOriental style hot oil
 Or
1 EsslöffelVeg oil and dash cayenne
Cloves garlic, minced or
 Pressed
3 EsslöffelDijon mustard
1 DoseChopped green chiles (4 oz)
1/2 Tassewhipping cream
 salt
 pepper
 parsley chopped, for garnish
die Zubereitung:

Wipe chicken dry and set aside. In a large skillet over medium-high heat, melt buttter, add hot oil and garlic. Add chicken breasts, cook turning often until cooked throughly. Transfer to warm platter and keep warm.

Add mustard to skillet. Stir until blended and brownings are scraped up. Stir in green chilies. Add cream and boil over high heat until reduced and slightly thickened. Taste and add salt and pepper top taste.

Pour sasuce over the chicken breasts. Garnish with parsley, if desired.

225025 -0500


Anmerkungen zum Rezept:
keine