Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts Wrapped in Bacon (Pechugas Con Tocino)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelChicken breasts
6 Scheibebacon
1 Teelöffelvinegar
cloves garlic
1 Prisevinegar ground
1 Priseclove ground
1 TasseCooking sherry
 pepper
die Zubereitung:

1. Crush the garlic with the vinegar, cinnamon and clove.

2. Wash the chicken breasts, dry them and rub them with the vinegar, spice and garlic mixture. Wrap the bacon around the chicken breasts and secure with a toothpick.

3. Place the breasts in a casserole dish. Add sherry and pepper.

4. Bake on medium heat for 15 minutes. Turn the breasts over and cook until tender, bathing them from time to time in the sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine