Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Ground chicken or turkey |
1 Tasse | bread crumbs Seasoned |
1/4 Tasse | parmesan grated |
2 | eggs |
2 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1/2 Teelöffel | basil |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1 | Jar Chicken Tonight Cooking Sauce for Chicken Cacciatore |
| Hot, cooked spaghetti |
In a large bowl, thoroughly combine ground chicken, bread crumbs, Parmesan cheese, eggs, parsley, basil, salt and pepper. Form into 1 1/2" meatballs. In a large skillet, thoroughly brown meatballs on all sides in vegetable oil; drain fat. Add sauce. Simmer, covered, 20 to 25 minutes or until meatballs are thoroughly cooked. Serve over hot, cooked spaghetti.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |