Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Cornbread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseyellow cornmeal
1 Tasseall-purpose flour
4 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1 grossegg
2 grossegg whites
1 TasseButtermilk -- * see note
3 Esslöffelhoney
2 EsslöffelButter melted
7 x ca. 30 gGreen chiles -- diced
die Zubereitung:

1. In a large bowl, mix cornmeal, flour, baking powder and salt. In a small bowl beat egg, egg whites, buttermilk, honey, butter and diced green chiles until blended. Add egg mixture to flour mixture and stir until dry ingredients are evenly moistened.

2. Spread batter in an 8 inch square nonstick (or greased regular) baking pan. Bake in a 375 degree oven until bread pulls away from the sides of the pan and a wooden toothpick inserted in the center comes out clean (about 30 minutes).


Anmerkungen zum Rezept:
keine