Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili Con Carne
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 Tasseonions diced
1/2 Tassegreen pepper diced
1/4 TasseFat or drippings
2 TasseCanned kidney beans
1 TasseCelery diced
# 2-1/2 can tomatoes
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Teelöffelsugar
2 Teelöffelchilli powder
5 MilliliterGarlic minced
die Zubereitung:

Brown meat well in melted drippings in cooker. Add green pepper and onions and saute. Mash 1 cup kidney beans and add to cooker with 1 cup whole beans and the remaining ingredients. Pressure cook at 15 lbs. Pressure for 15 minutes. Reduce pressure immediately. Allow to simmer without pressure a few minutes until the desired consistency is reached. Serves 4 to 6.


Anmerkungen zum Rezept:
keine