Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Clear-Simmered Fish #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(2-2.5 pound) fish
2 ca. 1 Literwater
Or
3 Scheibeginger root fresh
1 Esslöffelsalt
1 Esslöffelsherry
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

1. Have fish cleaned and scaled, but left whole. Rinse in cold water and score on both sides.

2. Bring water to a vigorous boil in a large pan. Crush ginger root and add to water along with salt, sherry and oil.

3. Gently lower fish into pan. Cover tightly at once and turn off heat. Let stand 30 minutes without removing lid. (The steam will cook the fish.)

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine