Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cranberry Turkey Stir-Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseCranberry sauce; jellied
1/3 Tassesherry dry
1/4 Tassesoy sauce
1/4 Tassevinegar
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelcooking oil
cloves garlic minced
2 Tassecarrots thinly sliced
2 TasseZucchini julienned
2 TasseCooked turkey; 1/2-inch cubes
4 TasseBean sprouts; lightly steamed
die Zubereitung:

1. Combine cranberry sauce, sherry, 1/4 cup water, soy sauce, vinegar, and cornstarch. Mix till smooth; set aside.

2. Preheat wok or large skillet over high heat; add oil. Stir-fry 1 minute.

3. Add carrots; stir-fry 3 minutes.

4. Add zucchini and turkey. Stir-fry 1 minute.

5. Stir cranberry mixture; add to wok. Mix to coat vegetables and turkey; cook and stir till bubbly.

6. Cover; cook 1 minute more. Serve over sprouts.

This recipe was submitted by Ms. Overchuck to Better Homes and Garden Magazine, issue unknown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine