Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Flatbread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasserolled oats ground
3/4 Tasseflour
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TasseButtermilk plus 2 tb
1/4 TasseButter melted
die Zubereitung:

Grind oats in blender or food chopper until crumbly. Measure all ingredients into large bowl. Mix together well to form stiff dough. Let rest 20 minutes.

Divide into 4 equal ball shape pieces. Roll on lightly floured surface as thin as possible. Fry on hot greased skillet 350F turning to cook other side. When brown spots appear, it is ready. (May be rolled and cooked in the oven at 350F like crackers about 9 min.)

Serve hot or cold buttered with choice of jams or honey. Yield 4 sheets

Rodier 6/93


Anmerkungen zum Rezept:
keine