Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Daube Glace
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Jim Vorheis
21 1/2 x ca. 30 gConsomme
1/2 Dosewater
1/2 Lemon, cut in half
1 Esslöffelvinegar
1/2 Teelöffelcayenne pepper
3/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
Stalks celery, cut in eighths
Onion, cut in quarters
1/2 Green pepper, cut in half
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffeltabasco sauce
cloves garlic
2 Packunggelatin Unflavored
1/2 Tassewater
1 x ca. 450 gLeft-over pot roast
 mayonnaise for garnish
die Zubereitung:

In a large covered pot, simmer consomme, 1/2 can water, lemon, vinegar, cayenne, Worcestershire, celery, onion, green pepper, salt, Tabasco sauce and garlic for 1 1/2 hours. Melt the gelatin in 1/2 cup water in a saucepan. Shred pot roast and add to gelatin. Strain the stock through a colander, add the meat-gelatin mixture and pour into an 8x8 inch pan. Chill Before gelatin has completely set, mix meat through so it is evenly distributed. Chill thoroughly. Cut into squares and serve on a lettuce leaf with a dollop of mayonnaise.

fresh fruit and rolls or French bread.

Colorado Cache Cookbook (1978) From the collection of Jim Vorheis


Anmerkungen zum Rezept:
keine