Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deep-Fried Fish Rolls with Ham and Spinach
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fish fillets
2 TeelöffelGinger juice
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tasseham smoked
1/2 Tassespinach fresh
egg
1 Tasseflour
2/3 Tassewater
1 EsslöffelWhite sesame seeds
 Oil for deep-frying
die Zubereitung:

1. Cut fish fillets in 2x3-inch pieces. Extract ginger juice and sprinkle over fish, along with salt.

2. Shred ham and spinach; then top fish with mixture. Roll up each piece of fish to enclose stuffing. (Fasten with a toothpick or tie with white thread.)

3. Beat egg lightly; then blend to a batter with flour and water. Stir in sesame seeds. Dip each fish roll in batter. Meanwhile heat oil.

4. Add fish rolls, a few at a time, and deep-fry until golden. Drain briefly, on paper toweling and serve.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine