Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Egg Beaters Nog
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Stephen Ceideburg
6 Tasseskim milk divided
8 x ca. 30 gEgg Beaters
1/2 Tassesugar granulated
1 Teelöffelvanilla
1 TeelöffelRum Extract
1/4 Tassebrandy optional
Ground nutmeg, optional garnish
Ground cinnamon, optional garnish
die Zubereitung:

In large saucepan, over medium heat, heat 5 cups milk, Egg Beaters and sugar until thickened, stirring constantly. Remove from heat; stir in vanilla and rum extract. Cover; chill.

Just before serving, stir in brandy if desired; thin to desired consistency with remaining skim milk. Sprinkle with nutmeg and cinnamon.

Per serving: 152 calories (25 percent from protein, 56 percent from carbohydrate, 7 percent from fat, 11 percent from alcohol), 10 grams protein, 21 grams carbohydrate, 1 gram fat, 3 milligrams cholesterol, 145 milligrams sodium.

Exchanges: 1/2 milk, 1/2 meat.

From the Portland Oregonian's FOodday, 12/22/93.


Anmerkungen zum Rezept:
keine