Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Firmly packed dark brown sugar |
1 Tasse | sugar granulated |
2 Tasse | water |
1/2 Tasse | coffee instant |
3 Tasse | Vodka |
1 1/2 Esslöffel | vanilla |
1 Teelöffel | Glycerine (optional thickener) |
| Sm Handful coffee beans (optional) |
Makes 2-1/2 pints.
Combine sugars and water in nonreactive saucepan. Bring to boil and simmer 5 minutes, stirring constantly. Whisk in instant coffee and let cool to room temperature. (Do not refrigerate this or it may thin out.)
Add remaining ingredients and stir until smooth. Funnel into bottle(s) and let stand in dark place for at least 2 weeks. Remove coffee beans if desired (I don't).
brandy, substitute brandy.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |