Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Curry
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseonion finely chopped
2 EsslöffelMncd frsh cilantro stems
2 EsslöffelMncd frsh lemongrass
 (frm bottom 6" of stalk)
1 Esslöffelturmeric
1 EsslöffelMncd fresh ginger
1 Esslöffelground cumin
Lge garlic clvs, halved
3/4 TeelöffelDried crushed red pepper
1 EsslöffelVegetable oi
3/4 x ca. 450 g1 1/2" thick sea bass
 Fillets, cut in 3" pieces
1 TasseCnd unswtnd coconut milk
2/3 TasseBottled clam juice
 cilantro fresh, minced
 Freshly cooked rice
die Zubereitung:

Blend first 8 ingredients in processor to dry paste, stopping frequently to scrape down sides of work bowl. (Paste can be prepared 3 days ahead. Cover and chill.) Heat oil in medium nonstick skillet over med-high heat. Add 2 rounded T spice paste; stir 1 minute. Add fish and cook 2 minutes, turning occasionally with tongs. Add coconut milk and clam juice and simmer until fish is cooked through, turning occasionally, about 6 minutes. Transfer fish to plate. Boil liquid until reduced to thick sauce, about 8 minutes. Season with salt. Return fish to sauce and heat through. Sprinkle with

Kean.


Anmerkungen zum Rezept:
keine