Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
French-Fried Eggplant
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grosseggplant
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
egg beaten
1 Esslöffelwater
1/2 Tasseall-purpose flour
3/4 Tassebread crumbs fine, dried
 vegetable oil
die Zubereitung:

Peel eggplant nad cut into finger-size strips. Sprinkle with salt and pepper. Combine egg and water; mix well. Dredge strips in flour; then dip in egg mixture and roll in breadcrumbs. Fry in hot oil (375 F.) Until golden brown. Drain on paper towels. Yield: 4-6 servings. Submitted to magazine by Eloise Haynes, Greenville, Mississippi Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine