Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
German Cheese Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 3/4 Tasseskim milk
1 3/4 TasseWhole-wheat bread crumbs (fresh)
2 Teelöffeldijon mustard
1 TasseMuenster cheese, shredded
 Nutmeg (garnish)
 Paprika (garnish)
 Minced parsley (garnish)
die Zubereitung:

Place 1 1/2 cups of the milk in a blender with fresh bread crumbs and mustard and process on low speed until smooth. Place this mix in saucepan with remaining milk and the cheese. Cook over low heat, stirring constantly, until the cheese melts and the soup is heated through. Do not boil. Pour into bowls and sprinkle with nutmeg, paprika and parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine