Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked flounder with sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gflounder
6 EsslöffelButter melted
2 EsslöffelOnions, browned, chopped
Garlic clove, mince/browned
2 Esslöffelparsley
1/4 TasseWine, dry white
Lemon juice
salt
pepper
flour
die Zubereitung:

Place fish in baking dish or pan. Prepare a sauce by browning garlic, onion in melted butter. When brown, add parsley, wine and lemon juice. Blend sauce. Pour sauce over fish; sprinkle with salt, pepper, flour. Bake covered 10 min. At 375 Degrees. Uncover, basting with melted butter and dry white wine. Bake (ten minutes more or until done to taste. Also for: Flounder, mackerel, weakfish, grouper, snapper, bass etc. Suggestions: Vary the ingredients of the sauce with other recipes. Recipe date: 11/28/87


Anmerkungen zum Rezept:
keine