Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno and Tomato Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFinely chopped; seeded fresh tomatoes
Jalapenos; washed, stemmed, seeded and minced
1/3 Tassered onion finely chopped
1 Teelöffelgarlic minced
2 Esslöffelcilantro fresh, minced
1 Teelöffellime juice
2 Teelöffelolive oil
2 mittelCucumbers; peeled, ends removed, seeded and diced
 Cayenne pepper
1 Esslöffelwhite wine vinegar
die Zubereitung:

In a medium bowl, combine all the ingredients. Mix well, cover and refrigerate at least 1 hour before serving.

Cook's note: Serve this salsa on grilled or broiled chicken or fish or with tortilla chips.

>From "Magic Salsa" by David Woods (Chronimed, $14.95)

Tested by Susan Selasky for the Free Press Test Kitchen

6 calories (35% from fat), trace of fat (0 grams sat. Fat), 1 gram carbohydrate, trace of protein, 1 mg sodium, 0 mg cholesterol, 3 mg calcium, trace of fiber.


Anmerkungen zum Rezept:
keine