Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jonnycakes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseFine water-ground white cornmeal
1/4 Teelöffelsalt
2 1/2 Teelöffelsugar
1/2 TasseBoiling water (about)
 Milk (to thin batter; if necessary)
3 Esslöffelvegetable shortening
die Zubereitung:

In a medium bowl, combine corn meal, salt and sugar. Add boiling water and toss with a fork just to mix. There should be enough water just to dampen the ingredients so that no dry particles

show. Next, add enough milk to thin the batter to the consistency you like.

Heat 2 tablespoons of shortening in a heavy griddle over medium heat until hot. Drop a heaping tablespoonful of batter onto the griddle, reduce heat, and brown slowly, about 5 to 10 minutes a side, depending on thickness, until crispy and brown. Repeat until batter is gone.

Transfer to paper towel lined plate. Serve warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine