Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Riblet and Fruit Skillet
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gLamb riblets
2 Esslöffelbrown sugar
1 Tasseorange juice fresh
1 Esslöffelcornstarch
 cooked rice hot
2 Tassepineapple drained
Pared & sliced lemon
Pared & sliced orange
 Parsley (for garnish)
die Zubereitung:

Brown lamb over low heat; cover & cook over low heat 30 minutes.

Drain off drippings; remove riblets. Combine brown sugar, orange juice & cornstarch in skillet; blend. Cook over low heat, stirring constantly, until thickened. Add pineapple, lemon, orange & lamb; cover & simmer 10 minutes. Garnish with parsley; serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine