Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinade and Basting Sauce for Beef Briske
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassered wine dry
1 TasseOlive or peanut oil
2 Esslöffelwine vinegar
2 Teelöffelonion powder
1 Teelöffelgarlic powdered
3 Teelöffelsalt
3 EsslöffelPoupon mustard
2 Esslöffelhorseradish prepared
3 Esslöffellime juice
2 Teelöffelcayenne pepper ground
die Zubereitung:

Mix all of the ingredients really well and then pour over whole beef brisket. Let marinate for several hours, or overnight if possible. Also, use this marinade as a basting sauce. Some people may find Justin's 3 cups of dry red wine a little bit too much for their taste. No problem, use as much as you like in the sauce, and drink the rest. Sure won't go to waste.

From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Inside Help"

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine