Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Pasta Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dressing
1/2 Tassevegetable oil
2 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelred wine vinegar
1 TeelöffelOregano leaves
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelthyme
Cloves garlic crushed
 Dash pepper
Salad
2 1/2 TassePasta shells or spirals uncooked
1 TasseBroccoli flowerets cooked tender-crisp
1/2 Medium red onion thinly sliced
2/3 Tassepepperoni sliced
tomatoes medium
Hard-cooked eggs, wedged
die Zubereitung:

Combine all dressing ingredients. Refrigerate for at least 1 hour. Cook pasta, following package directions. Rinse cooked pasta in cold water to prevent sticking. Add broccoli, red onions and pepperoni. Chill. Just before serving, scile tomatoes into eights and add to salad. Mix in dressing and toss well. Garnish with egg wedges. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine