Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mexican Octopus Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gOctopus, cleaned, cooked;
 Cut in 1" pieces or smaller
1 kleinRed bell pepper, seeded & sliced in bite sized strips
3/4 TasseCorn, kernel
9 x ca. 30 gKidney beans; drained
 Romaine lettuce leaves
 Salt/pepper
Chile Dressing
1/2 Tasseoil
1/3 Tasselemon juice
1 1/2 Teelöffeloregano dry
1 1/2 Teelöffelground cumin
Chile serrano; seeded & minced
die Zubereitung:

Cook octopus in boiling water until opaque (not too long, probably less than 1 min.). Drain, rinse in cold water and pat dry. (Remove skin if desired). Cut to size.

Prepare Chile Dressing:

Mix salad oil, lemon juice, dry oregano and ground cumin and one or two jalapeno or serrano chiles, seeded and minced.

Mix octopus, dressing, bell peppers, corn and beans. Top lettuce with salad mixture, season with salt and pepper to taste.

found on rec. Food. Recipes Stephanie da Silva (arielle@taronga. Com), moderator


Anmerkungen zum Rezept:
keine