Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Noodle Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffeloil
1 x ca. 450 gBoneless pork, cut in 3/4
 Inch cubes
onions finely diced
Medium tomatoes, peeled, Chopped
30 Millilitergarlic
 salt
red chilli fresh
 pepper
2 Teelöffellemon juice
2 Teelöffelsugar
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
 water
12 x ca. 30 gUncooked flat noodles
1 1/2 Tassecheddar cheese shredded
 Formatted by Millie Ellis
die Zubereitung:

Heat oil in a large saucepan. Add pork, onions and tomatoes, crush garlic with a pinch of salt; add to pork mixture. To handle fresh chilies, cover your hands with rubber or plastic gloves. After handling chilies, do not touch your face or eyes, Cut chilies in half; remove seeds and pith. Cut in thin slices. Add to pork mixture. Season with salt, pepper, lemon juice, sugar and worcestershire sauce. Cover and cook over low heat 30 minutes. Meanwhile, bring salted water to a boil; add noodles, cook 10 minutes or until tender dreain. Stir drained noodles and cheese into pork mixture.


Anmerkungen zum Rezept:
keine