Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nuernberger Rostbratwuerste
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammPork (not too fat)
150 Grammveal
1/4 TeelöffelCaraway seed finely chopped
 (not ground)
1/4 Teelöffelnutmeg
1/2 Teelöffelmarjoram
 salt
 Natural sausage casing,
 1/2" diameter
die Zubereitung:

Coarsely chop the pork and veal on a cutting board (should be a bit coarser than ground meat), combine with caraway seed, nutmeg, marjoram and salt. Fill into the carefully cleaned sausage casing; twist casing to form a sausage every 3 1/4". The bratwurst tastes best when browned on all sides over charcoal. Excellent with sauerkraut and a German country style rye bread. As a drink to go with it, a hearty beer is recommended.


Anmerkungen zum Rezept:
keine