Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Olive Garden Shrimp Primavera
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
 Sauce
1/3 x ca. 30 gbutter or margarine
1 x ca. 30 gPk Knorr Romaglio Pasta
 Sauce Mix (or simila
28 x ca. 30 gCanned tomatoes -- crushed
2 Esslöffellemon juice
1/4 TeelöffelRed chili pepper -- crushed
1/2 Teelöffelbasilicum dried
1/4 Teelöffelmarjoram dried
1/2 Teelöffelblack pepper
 Vegetables
2 Esslöffelbutter
1/2 x ca. 450 gmushrooms halved
1 TasseGreen peppers -- 1" squares
1 TasseRed peppers -- 1" squares
1/2 TasseYellow onion -- 1" squares
1 x ca. 450 glinguini cooked
1 x ca. 450 gMedium shrimp, cooked
 Peeled and deveined
die Zubereitung:

Melt butter in 3-qt pan over medium heat. Add remaining sauce ingredients. Stir well and simmer for 10 minutes. In a large saute pan, melt 2 tb butter. Saute veggies about 3 minutes until crisp-tender. Ad to the sauce and simmer 5 more minutes. When pasta is almost done, stir shrimp into sauce to heat through. Do not boil. Spoon Shrimp Primavera sauce over hot linguini. Sprinkle with Parmesan.


Anmerkungen zum Rezept:
keine