Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Open-Face Sardine Sandwiches with Quick Aioli
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Large cloves garlic
3/4 Tassemayonnaise
1 grossSourdough baquette
Bunches watercress
Cans sardines packed in
 water drained
die Zubereitung:

To make the aioli, peel garlic and minic until pureed and stir into mayonnaise.

Cut the baguette into 4 piece and split each piece lengthwise. Spread each piece lengthwive. Spread each piece with the aioli, divding evenly.

Trim, wash and dry the watercress and divide between the 8 pieces of bread. Top each brad piece with sardines. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine