Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Boneless rump or eye-of-round roast |
1 1/2 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Esslöffel | soy sauce |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1 Teelöffel | salt seasoned |
1 Teelöffel | pepper |
| water |
1/4 Tasse | flour |
Preheat oven to 325 degrees. Rub roast with Worcestershire sauce and soy sauce; rub next 3 ingredients into meat. Wrap roast tightly in a double thickness of aluminum foil or in heavy-duty aluminum foil and place in a roasting pan. Bake for 3 to 3 1/2 hours or until meat is very tender. Carefully unwrap roast, pouring drippings into baking dish. Place roast on a serving platter; keep warm.
Measure drippings; add water to make 3 cups. Pour into a saucepan, add flour, and whisk until smooth. Cook over medium heat until thick and smooth, whisking constantly. Serve with the roast and mashed or boiled new potatoes.
"Cooking until very tender to us means fall-apart tender."
Serves: 6-8
Carlson -
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |