Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oven Roast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBoneless rump or eye-of-round roast
1 1/2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/2 Esslöffelsoy sauce
1 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffelsalt seasoned
1 Teelöffelpepper
 water
1/4 Tasseflour
die Zubereitung:

Preheat oven to 325 degrees. Rub roast with Worcestershire sauce and soy sauce; rub next 3 ingredients into meat. Wrap roast tightly in a double thickness of aluminum foil or in heavy-duty aluminum foil and place in a roasting pan. Bake for 3 to 3 1/2 hours or until meat is very tender. Carefully unwrap roast, pouring drippings into baking dish. Place roast on a serving platter; keep warm.

Measure drippings; add water to make 3 cups. Pour into a saucepan, add flour, and whisk until smooth. Cook over medium heat until thick and smooth, whisking constantly. Serve with the roast and mashed or boiled new potatoes.

"Cooking until very tender to us means fall-apart tender."

Serves: 6-8

Carlson -


Anmerkungen zum Rezept:
keine