Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Packbag Paella
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 30 gFreeze-Dried Shrimp -- *
2 x ca. 30 gFreeze-Dried Chicken -- *
1/2 x ca. 30 gFreeze-Dried Ham -- *
 ** Package Together **
1 Esslöffelonions dried
2 Esslöffelgreen peppers dried
2 EsslöffelChicken Bouillon Granules
1 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffelpaprika
 ** Package Separately **
1/2 TasseTomato Crystals
1/2 x ca. 30 gFreeze-Dried Peas
1 TasseQuick Brown Rice, Or
1 TasseConverted Rice
4 Tassewater
die Zubereitung:

1. Presoak all freeze-dried foods, following package directions. 2. Add 3 1/2 c water to pot, bring to a boil, and add rice and onion mixture. 3. When rice is tender and most of the liquid absorbed, add the freeze-dried items. Heat for a few minutes, season and serve.

is available. B. * May substitute canned shrimp, and soy ham and chicken. Cook the soy meats along with the rice and add extra water to rehydrate.


Anmerkungen zum Rezept:
keine