Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pain Perdu
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 grosseggs
1 Teelöffelcinnamon
1/3 Up Milk
1 Teelöffelvanilla
3/4 Tassesugar
8 ScheibeBread; (up To 10)
1 Prisesalt
 cooking oil
die Zubereitung:

In a bowl, beat eggs, add milk, sugar, salt, cinnamon and vanilla. Mix well. Put 1 tablespoon oil in a non-stick pan, heat till hot. Dip bread in egg mixture and coat well on both sides.

Cook in oil over medium heat until golden brown on both sides. Approximately 3 minutes each. Serve Hot!

Hints!

#1. May be served with syrup or sprinkled with powered sugar. When served this way, reduce sugar in recipe to 1/2 cup.

#2. For lower fat recipe use skim milk instead of whole milk, and use cooking spray instead of oil.

Pain Perdu is a great way to use bread that is getting old.


Anmerkungen zum Rezept:
keine