Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 x ca. 450 g | Firm, vine-ripened tomatoes peeled, cored, halved, seeded, and cut into 1/2" pieces |
3 Esslöffel | olive oil |
3 Esslöffel | lemon juice |
1 1/2 Esslöffel | Fresh basil leaves, shredde |
1 1/2 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
| white pepper freshly ground |
| pasta cooked |
In a mixing bowl, stir together the tomatoes, oil, lemon juice, basil, and parsley. Season to taste with white pepper and let the mixture sit at room temperature, uncovered, for 20 to 30 minutes.
Toss with cooked pasta the moment the pasta has been drained.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |