Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pasta with Uncooked Fresh Tomatoes Vinaigrette
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 x ca. 450 gFirm, vine-ripened tomatoes peeled, cored, halved, seeded, and cut into 1/2" pieces
3 Esslöffelolive oil
3 Esslöffellemon juice
1 1/2 EsslöffelFresh basil leaves, shredde
1 1/2 Esslöffelparsley fresh, chopped
 white pepper freshly ground
 pasta cooked
die Zubereitung:

In a mixing bowl, stir together the tomatoes, oil, lemon juice, basil, and parsley. Season to taste with white pepper and let the mixture sit at room temperature, uncovered, for 20 to 30 minutes.

Toss with cooked pasta the moment the pasta has been drained.


Anmerkungen zum Rezept:
keine