Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dumplings W/orange Dipping Sauce (Japanese)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseShredded Nappa cabbage
1/2 x ca. 450 gchicken ground
1 TeelöffelGinger root minced
1/2 Teelöffelsalt
Nonstick cooking spray
1/3 TasseOrange marmalade
1/4 TasseMinced shiitake mushrooms
green onion minced
3 Esslöffelwater
30 Round wonton wrappers-3 1/2"
1 1/4 Tassechicken broth
3 Esslöffelrice vinegar
die Zubereitung:

In nonstick skiller, over medium-high heat, saute cabbage and mushrooms for 2 mintues, cool. Stir in ground chicken, green onion, ginger, water and salt. Place 1 tsp filling on each wrapper. Moisten edges with water and join over filling. (Note: Make dumplings in advance. Cover with damp cloth and plastic wrap With cooking spray, grease skillet. Over medium heat, brown dumplings, half at a time, 6 minutes. Turn. Over medium-high heat, add 1/2 cup broth. Cover and cook 3 minutes, until broth evaporates. For sauce, blend marmalade, vinegar and remaining broth. 6 servings - about 1 cup sauce Per serving, 205 calories, 13 g protein, 34 g carbohydrate, 2 g

Sheila (Exner)


Anmerkungen zum Rezept:
keine