Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
James Beard's Oyster Stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Esslöffelbutter
1 1/2 x ca. 1/2 LiterOysters; with liquid
1 Tassemilk
2 Tassewhipping cream
 salt
 pepper ground
 cayenne pepper
 parsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Heat soup bowls. Add 1 large pat of butter in each bowl. Keep piping hot. Drain oysters. Then heat milk, cream and oyster liquor to boiling point in pan. Add oysters and bring again to boiling point. Season to taste with salt, pepper and cayenne. Ladle into bowls. Sprinkle with chopped parsley to taste.

Each serving contains about: 415 calories; 242 mg sodium; 160 mg cholesterol; 41 grams fat; 6 grams carbohydrates; 7 grams protein; 0.01 gram fiber.

"The James Beard Style", 11/25/94


Anmerkungen zum Rezept:
keine