Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deli Mustard
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Esslöffelmustard dry
1/4 TasseMustard seeds
1/2 Tassewater
1 Tassecider vinegar
1 grossCloves garlic crushed
2 Esslöffeldark brown sugar
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelEach: ground ginger,
 Allspice and cinnamon
2 Teelöffelhoney optional
die Zubereitung:

In heavy, non-aluminum saucepan, whisk together the dry mustard, mustard seeds and water; set aside. In second similar saucepan, combine vinegar, garlic, brown sugar, salt, ginger, allspice and cinnamon.

Bring to boil, reduce heat and simmer gently for 5 minutes. Whisk spiced vinegar into mustard mixture.

Bring vinegar and mustard mixture to simmer, and simmer, very gently, for 10 minutes. With rubber spatula, scrape into bowl and let stand for 2 hours.

Scrape mustard into food processor; process to grainy puree. Add honey to taste and blend in processor.

Scrape mustard into sterile jar; cover and allow to mellow overnight at room temperature.

Store in refrigerator. Makes 1 cup.


Anmerkungen zum Rezept:
keine