Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cafe Victoria's Golden Lentil Soup
Zutaten für 7  Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseGolden lentils
1/2 mittelonions diced
1 grossCarrot diced
3 Esslöffelbutter
6 Tassechicken stock
Bouquet garni (parsley,
 Bay leaf, thyme, rosemary,
 garlic
1/2 Tassewhipping cream
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Rinse lentils and pick over. Cover and sweat onions and carrots in 2 tablespoons butter then add drained. Cook covered, 5 minutes. Add stock, bring to boil and skim. Add bouquet garni and simmer soup until lentils are very soft. Remove bouquet garni, transfer soup to blender or food processor and blend until smooth. Return to saucepan and simmer. Blend in cream and remaining tablespoon of butter. Heat through, season with salt, pepper and serve. From Cafe Victoria, The King Edward Hotel, 37 King St. E. Toronto, Ontario.


Anmerkungen zum Rezept:
keine