Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Oscar #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Della Masia (TXBG93A)
1 1/2 x ca. 450 gVeal cutlets
1/2 Teelöffelsalt
9 Esslöffelmargarine divided
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/4 Tasseflour
1/8 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassemilk
1 TasseSeafood; or crabmeat
1/2 Tassewhite wine
1 DoseAsparagus spears
die Zubereitung:

Pound veal thin. Heat 3 T. of margarine in large skillet over medium heat. Add veal and brown on both sides; keep warm. In saucepan melt 4 T. margarine. Stir in flour and mix until smooth. Add milk, wine, salt, Worcestershire and pepper. Cook on medium heat, stirring constantly, until thickened. Add seafood sections. Arrange veal in single layer in shallow baking dish. Place asparagus over veal and top with sauce. Bake in 425 oven until heated through and bubby.


Anmerkungen zum Rezept:
keine