Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | butter |
3 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | Rum Extract |
3 Tasse | flour |
1 Tasse | Half-and-half |
1/2 Tasse | shortening |
5 | eggs |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Teelöffel | baking powder |
1 Tasse | black walnuts chopped |
Cream butter and shortening. Add sugar and beat until very light. Add eggs, one at a time, beating well. Add flavoring and beat again. Add flour mixed with baking powder, alternating with milk, starting and ending with flour. Fold in walnuts.
Pour into a tube pan that has been greased and floured. Use one very large pan, size 4 3/4 x 9 1/2 inches. Bake for 80 minutes. Or use two regular pans, size 3 1/2 x 9 inches and bake for 70 minutes. Bake at 325 degrees.
Do not open oven during first hour.
increase the vanilla to 2 teaspoons.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |