Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Chili Souffle
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 ScheibeEgg bread (trimmed) cut
 Into 1/2" squares
2 1/2 Tassemilk
eggs
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseSharp cheddar cheese
 Coarsely grated
1 Dose(4 oz) diced green
 Chillies, rinsed and
die Zubereitung:

Spread bread squares over bottom of a 8" x 12" baking dish. Whisk milk, eggs, mustard, salt and pepper in large bowl to blend. Mix in cheese and chilies. Pour milk mixture over bread and toss to moisten. Cover and refrigerate 8 hours or overnight. Preheat oven to 325 deg F. Uncover dish and bake until souffle is puffy, about 1 hour. Serve immediately. Source: To Busy to Cook Posted by Linda Davis

08-26-94


Anmerkungen zum Rezept:
keine