Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deep Dish Meat Pie
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Pastry for single crust pie
1 Tassepotato chopped
1/2 TasseOnion chopped
3 Esslöffelbutter or margarine
1/3 Tasseall-purpose flour
1/2 TeelöffelDried thyme, savory or sage, crushed
1 1/4 Tassebeef broth
1 1/2 TasseLoose-pack frozen peas & carrots
2 TasseCooked beef, pork, lamb or veal, cubed
die Zubereitung:

Prepare pastry. Roll pastry into a 12" circle. Cover and set aside. In a medium saucepan cook potato and onion in butter over medium heat, stirring constantly, for 5-6 minutes or till onion is tender but not brown. Stir in flour, herb and 1/8 teaspoon pepper. Add broth all at once. Stir in peas and carrots. Cook and stir till bubbly.

Stir in meat. Transfer mixture to a 1 1/2 quart casserole. Top with pastry; trim pastry to 1/2" beyond rim. Turn under and flute edges of pastry. Cut slits for steam. Place on a baking sheet. Bake in a 425F degree oven for 25-30 minutes or till golden. Let stand 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine