Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Diti Di Apostoli
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Esslöffelricotta fresh
1/4 Tassesugar
1/4 TasseDry cocoa
1/4 TasseAmaretto
 Zest of 2 oranges
egg whites
1/2 Esslöffelolive oil
1/2 Tassesugar powdered
die Zubereitung:

In a mixing bowl, stir together ricotta, sugar, cocoa, amaretto and orange zest.

Beat egg whites until foamy and light peaks barely form.

In a nonstick pan, heat olive oil over medium heat. Pour 2 tablespoons egg whites into pan and swirl as if making a crepe. Cook 1 minute on first side and cook 20 seconds more. Continue until egg whites are done.

To assemble, place 1 tablespoon ricotta mixture in center of each crepe. Fold over and back to form an omelet shape. Sprinkle with powdered sugar or cocoa and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine