Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Cassoulet
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBulk pork sausage
1 kleinOnion, sliced (1/2 cup)
10 MilliliterGarlic minced
1 1/2 TasseCubed, fully cooked ham
2 EsslöffelSnipped parseley
Bayleaf
2 DoseNavy beans (15-oz. each)
1/4 Tassewhite wine dry
 Ds Ground cloves
die Zubereitung:

In skillet, cook sausage, onion and garlic till meat is slightly browned and onion is tender; drain off fat. Add ham, parsley, and bay leaf; mix well. Stir in undrained beans, wine and cloves. Turn into a 1 1/2-quart casserole. Bake, covered, at 325 for 45 minutes. Uncover and bake 40 to 45 minutes longer; stirring occasionally. Remove Bay leaf. Serve in bowls with hot corn bread, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine