Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fajita Salad with Creamy Cilantro-Lime Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gSkinned; boned chicken breast, cut into thin strips
 Cooking spray
6 Tasseromaine lettuce shredded
1 1/3 TasseThinly sliced green bell pepper rings
1 TasseSliced red onion; separated into rings
1/2 Tasse(2 ounces) shredded reduced-fat Monterey Jack cheese
2 Esslöffelripe olives sliced
1 Dose(15-ounce) pinto beans; rinsed and drained
1 mittelTomato; cut into 8 wedges
 Creamy Cilantro-Lime Sauce
die Zubereitung:

~-Louis F. deLaunay, Grapevine, Texas

1. Combine first 6 ingredients in a medium bowl. Add chicken; toss to coat. Place a large nonstick skillet coated with cooking spray over medium heat until hot. Add chicken mixture; saute 8 minutes or until chicken is done. Set aside.

2. Divide lettuce and next 6 ingredients (lettuce through tomato) among 4 bowls; top with chicken mixture. Serve with Creamy Cilantro-Lime Sauce.

cup sauce).

mono 6.8g, poly 6g); Protein 3.6g; Carb 34.7g; Fiber 6.6g; Chol 101mg; Iron 5.4mg; Sodium 1, 061mg; Calc 360mg


Anmerkungen zum Rezept:
keine