Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | olive oil |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | paprika |
1 Teelöffel | chilli powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | black pepper |
1 x ca. 450 g | Skinned; boned chicken breast, cut into thin strips |
| Cooking spray |
6 Tasse | romaine lettuce shredded |
1 1/3 Tasse | Thinly sliced green bell pepper rings |
1 Tasse | Sliced red onion; separated into rings |
1/2 Tasse | (2 ounces) shredded reduced-fat Monterey Jack cheese |
2 Esslöffel | ripe olives sliced |
1 Dose | (15-ounce) pinto beans; rinsed and drained |
1 mittel | Tomato; cut into 8 wedges |
| Creamy Cilantro-Lime Sauce |
~-Louis F. deLaunay, Grapevine, Texas
1. Combine first 6 ingredients in a medium bowl. Add chicken; toss to coat. Place a large nonstick skillet coated with cooking spray over medium heat until hot. Add chicken mixture; saute 8 minutes or until chicken is done. Set aside.
2. Divide lettuce and next 6 ingredients (lettuce through tomato) among 4 bowls; top with chicken mixture. Serve with Creamy Cilantro-Lime Sauce.
cup sauce).
mono 6.8g, poly 6g); Protein 3.6g; Carb 34.7g; Fiber 6.6g; Chol 101mg; Iron 5.4mg; Sodium 1, 061mg; Calc 360mg
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |