Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic-Baked Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gSm. even-size new potatoes
1 Esslöffelcorn oil
1 Esslöffelbutter
Cloves garlic crushed
 salt
 pepper
Sprigs mint
bacon sliced
green onions
 Sprig Mint; to garnish
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 350 degrees. Scrub potatoes well under cold water, but do not peel. Leave whole and pat dry on paper towels. Prick each potato twice with a fine skewer.

2. In a flame-proof casserole dish, heat oil and butter. Add potatoes and fry 5 minutes to brown lightly, turning frequently. Stir in garlic and salt and pepper. Add 2 mint sprigs. Cover and bake in preheated oven 20 minutes or until almost tender.

3. Cut bacon in thin strips. Slice green onions diagonally in thin slivers. Remove mint from casserole and stir in bacon and green onions. Cook, uncovered, 10 minutes, until bacon is crisp and potatoes are tender. Spoon into a warmed serving dish and garnish with mint sprigs. Makes 4 servings.

separate in rings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine