Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pignoli-Kipferl
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
200 GrammAlmonds finely chopped
200 Grammsugar
egg whites
 vanilla
 lemon peel grated
200 GrammPignoli (pine nuts)
die Zubereitung:

Beat egg whites at high speed. When it is stiff, add sugar, almonds, vanilla and lemon peel. Roast carefully on low heat (20-30 min.). Spread pignoli, roll on it small pieces of the almond paste and form "Kipferl" (rolls?, moonshaped). Put on wax paper or on greased cookie sheets and bake (it's more drying than baking) at very low heat (about 50 celsius) 10-15 minutes.

Delicious!!!! (english is not my mothertongue and I am not used to translate recipes, so :-) hope the mistakes are not to big)


Anmerkungen zum Rezept:
keine