Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Piña Colada Ice Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grosseggs
1 1/2 Tassesugar
5 Tassemilk
1 Dose(10-ounce) frozen piña colada tropical fruit mixer; thawed and undiluted
2 TasseHalf-and-half
1 Tassewhipping cream
1/2 Tasserum light
Garnishes
 Toasted coconut
 strawberries whole
die Zubereitung:

whisk together first 3 ingredients in a large heavy saucepan. Cook over medium heat - whisking constantly, 14 minutes or until a candy thermometer reaches 160°. remove from heat; cool.

Stir in fruit mixer and next 3 ingredients. Pour mixture into freezer container of a 1-gallon hand-turned or electric freezer. Freeze according to manufacturer's instructions. Pack freezer with additional ice and rock salt; let stand 1 hour. (Ice cream will be soft.) Garnish, if desired. Makes about 1 gallon.

pan. Freeze and scoop into balls. Serve immediately, or place on a wax paper-lined tray; return to freezer.


Anmerkungen zum Rezept:
keine