Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Polenta #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Judi M. Phelps (G.PHELPS1)
1 Tasseyellow cornmeal
1 Tassewater cold
1 Teelöffelsalt
4 Tassewater boiling
2 Esslöffelbutter
1/2 TasseButter melted
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Combine cornmeal, cold water, and salt. Stir into the boiling water. Stir constantly over low heat for about 15 minutes. Add 2 tablespoons butter and stir.

Sprinkle each individual serving with some of the melted butter and some of the grated cheese. Serve hot.

Sauteed Polenta: Put any leftover polenta in a shallow pan and refrigerate. Cut into 1/2-inch slices and slowly saute the slices in a mixture of half olive oil and half butter. Serve with grated Parmesan cheese or with Marinara Sauce.

17, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine