Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Judi M. Phelps (G.PHELPS1) |
1 Tasse | yellow cornmeal |
1 Tasse | water cold |
1 Teelöffel | salt |
4 Tasse | water boiling |
2 Esslöffel | butter |
1/2 Tasse | Butter melted |
1/2 Tasse | parmesan grated |
Combine cornmeal, cold water, and salt. Stir into the boiling water. Stir constantly over low heat for about 15 minutes. Add 2 tablespoons butter and stir.
Sprinkle each individual serving with some of the melted butter and some of the grated cheese. Serve hot.
Sauteed Polenta: Put any leftover polenta in a shallow pan and refrigerate. Cut into 1/2-inch slices and slowly saute the slices in a mixture of half olive oil and half butter. Serve with grated Parmesan cheese or with Marinara Sauce.
17, 97
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |