Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quiche in Tart Shells
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 ScheibeBacon; cut in 1/4-inch strips
1 Tassewhite onion chopped
eggs beaten
3/4 Tassesour cream
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
1 Packung(12-oz) shredded Swiss cheese
(3-inch) unbaked tart shells
 Chopped chives (optional)
die Zubereitung:

Fry bacon until crisp. Drain on paper towel. In bacon grease saute onion until tender but not brown. Drain off fat. Combine in bowl eggs, sour cream, salt, pepper, cheese, onion & bacon. Pour into tart shells. Bake at 375 for about 25 minutes or until knife inserted half-way between outside & center of filling comes out clean. Garnish with chopped chives.

Mary Ann Roscopf

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine