Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rack of Lamb with Herb Mustard Glaze
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemustard prepared
2 Esslöffelsoy sauce
10 MilliliterGarlic minced
1 TeelöffelDried whole rosemary; crushed
1/4 Teelöffelginger ground
egg
2 Esslöffelolive oil
2 x ca. 450 gRacks of lamb
 Hot cooked rice (optional)
die Zubereitung:

Combine first 6 ingredients in container of electric blender; blend 15 seconds or until smooth. Add oil, one drop at a time, to mustard mixture; blend on low speed until mixture is light and creamy.

Place lamb, fat side up, on rack in a shallow roasting pan; insert meat thermometer in one of the racks, making sure it does not touch fat or bone. Brush mustard mixture on lamb.

Bake at 350F until meat thermometer registers 175F to 180F (about 1 hour and 20 to 30 minutes). Serve over rice, if desired. Yield: 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine