Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Beans with Pesto
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Vegetable cooking spray
1 Tasseonion chopped
1 TasseUncooked instant brown rice
13 3/4 x ca. 30 gNo-salt-added chicken broth, (1 can)
1 TasseChopped unpeeled tomato
1/4 TasseCommercial pesto basil sauce
16 x ca. 30 gRed beans, (1 can) drained
die Zubereitung:

Coat a large skillet with cooking spray, and place over medium-high heat until hot. Add onion; saute 2 minutes. Add rice and broth; bring to a boil. Reduce heat, and simmer, uncovered, 15 minutes or until rice is done and liquid is absorbed. Stir in tomato, pesto sauce, and beans; cook 2 minutes or until thoroughly heated. Yield: 4 servings (serving size: 1 cup).

Per serving: 656 Calories; 9g Fat (12% calories from fat); 38g Protein; 111g Carbohydrate; 4mg Cholesterol; 339mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine